Yarrah Bio -yksittäispakkaukset 1 x 405 g / 400 g - luomunautaa, luomunokkosta & luomutomaattia kastikkeessa (1 x 405 g)

Yarrah Bio -yksittäispakkaukset 1 x 405 g / 400 g - luomunautaa, luomunokkosta & luomutomaattia kastikkeessa (1 x 405 g)
Brand: Yarrah
3.19 EUR
Lisätietoja

Pateena tai paloina kastikkeessa - Yarrah-märkäruoka on vastustamatonta. Kokeile nyt ja yllätä lemmikkisi. Resepti koostuu valvotuista luomuraaka-aineista. Pääasiallisena proteiinilähteenä on kananliha tai naudanliha, josta saa laadukasta ja hyvin siedettyä proteiinia. Yarrah sisältää hienostuneen yhdistelmän vitamiineja, kivennäisaineita ja hivenaineita, jotka tarjoavat lemmikillesi elinvoimaa, antavat turkille kiiltoa ja parantavat vastustuskykyä. Raaka-aineet on kypsennetty hitaasti ja hellävaraisesti, joten niissä on alkuperäinen tuoksu ja maku tallella. Vastustamaton makuelämys koirallesi. Yarrah Organic lyhyesti: täysravinto täysikasvuisille koirille laadukkaat luomuraaka-aineet: valvottua luomutuotantoa ravitsevaa proteiinia: proteiinilähteenä hyvin sulava kana tai nauta hellävaraisesti kypsennetty: luonnollinen tuoksu maku monipuolinen: pateena tai paloina kastikkeessa nokkonen tomaatti: tukevat munuaisten terveyttä ja immuunijärjestelmää merilevä spirulina: tukevat ihon terveyttä antavat turkille kiiltoa vaihtelua: voidaan myös sekoittaa kuivaruokaan ei sisällä: geenimuunneltuja aineksia, säilöntä-, väri- tai aromiaineita