julkaisu

Viron Lintuseura - Estonian Birding Society ry julkaisi havaintojulkaisun keväällä 2014.

Viron Linnut - Timo Pettay (toim.) - kirjaa voi tilata nyt alennettuun hintaan á 10 euroa!!

192 sivuinen teos laminoiduilla kansilla sisältää vuoden 1990-2010 lintuhavainnot Virosta, sekä Viron RK-katsauksen vuoteen 2013. Aineisto on kattavaa ja laadukasta. Julkaisu sisältää runsaasti huippukuvaajien ottamia valokuvia, sekä Juho Könösen upeita piirroksia! Teos on tarkoitettu jokaiselle Virosta kiinnostuneille retkeilijälle! Hinta nyt postitettuna 17 eur sis postimaksun.

Tilaaminen:

Lähetä sähköpostilla osoitteeseen vironlintuseura(at)gmail.com tilauksesi, joka sisältää:

- nimesi

- kotiosoiteesi

- postinro ja toimipaikka

- puh. numero

Tilaus tulee maksaa ENNAKKOON Viron Lintuseuran tilille FI52 1470 3000 2066 91, viitenumero 451002.

Ilmoita tilauksesi lopussa haluatko julkaisun postitse kotiin vai noudatko paikasta X.

Jos tilaat postitse maksa hinta 17 eur tilille suoraan.( HUOM jos tilaat 2-3 kpl niiden postimaksu on 10 eur. Isommista tilauksista ota yhteyttä. Viroon 1kpl postittaminen 10 eur.)

Noudettaessa riittää nimi ja puh. numero. Julkaisun voi noutaa maksutodistusta vastaan sihteeriltä Espoosta tai erikseen sovittavasta paikasta esim. Tringan kokouksien yhteydessä. HUOM! Saat tilauksen kotiisi vain jos olet ilmoittanut postiosoitteen tilauksen yhteydessä! Noutajien toivotaan ilmoittavan mistä aikovat kirjan noutaa. Yhteydenotot sähköpostitse. Kirja voi ostaa myös Lintuvarusteeseen. HUOM! Kirjaa ei voi maksaa laskulla.

yhdistys

retket